Meezeilreis van 23 t/m 25 mei 2014

Wil jij je in één weekend verder ontwikkelen in de fotografie met de Waddenzee als omgeving?

Een heerlijk weekendje weg in de enige echte wildernis van Nederland. Fotograferen, leren, zeilen en gezelligheid! Haal het maximale uit je camera, geniet van de prachtige Waddenzee en de eilanden. Het waddengebied herbergt verschillende landschappen en fotogenieke plekken. Ontmoet zeehonden en veel unieke vogels die het gebied tijdens hun trektocht aandoen. Door hun jarenlange ervaring weten de workshopleiders de plekjes te vinden. Zo kun je het ongerepte landschap, het spel van lucht, water en licht optimaal vastleggen. Aan inspiratie zal het je niet ontbreken. Verschillende tips en trucs kun je tijdens de workshop verwachten, naast de gezelligheid van de medecursisten. De fotografie workshop is geschikt voor zowel de beginnende en de al wat verder gevorderde fotograaf. Creatieve controle staat centraal, waarbij alle basiselementen aan bod komen zoals belichting, sluitertijd, diafragma, lichtkwaliteit en compositie. Voor de al wat verder gevorderde fotograaf staat verdere verbetering in de vorm van compositie, benadering en belichting van het onderwerp en geavanceerd gebruik van de camera en filtser(s) centraal. Je leert het begrijpen van licht, weersomstandigheden en het 'plannen' van een foto. Er wordt aandacht besteed aan het werken met filter(s) en het toepassen meerdere belichtingen. Er gaan meerdere docenten mee en je wordt ingedeeld bij het niveau dat bij je past of waar je bij ingedeeld wilt worden. Daarnaast beschikken de workshopleiders over veel ervaring en kennis die ze graag met je delen. Indien de weersomstandigheden het toelaten vertrekken we al op vrijdagavond en gaan ’s nachts voor anker op de Waddenzee.

 • Zeilgebied: Waddenzee
 • Thuishaven: Harlingen
 • Schip: Panta Rhei
 • In-/ontschepen: vrijdag vanaf 18.00 uur, zondag om 17.00 uur
 • Activiteiten: fotograferen, zeilen hijsen, sturen, navigeren en omgeving verkennen
 • Doelgroep: alle leeftijden

Alle meezeilreizen bij Holland Sail worden u aangeboden met afvaargarantie. Dat betekent dat u altijd zeker bent van vertrek.

 • Activiteiten aan land / excursies
 • Handdoeken (zelf meenemen)
 • Reis- en annuleringsverzekering

Verblijf op basis van volpension. Tijdens de reis verzorgt de kok de maaltijden. Het ontbijt bestaat uit verschillende broodsoorten met vleeswaren, kaas en zoet beleg, koffie, thee en melk. De lunch is gelijk aan het ontbijt aangevuld met iets extra zoals soep of salade. Aan boord is fruit aanwezig, tussendoor wordt regelmatig voor iets lekkers gezorgd, zoals koekjes of borrelhapjes. 's Avonds wordt een warme maaltijd geserveerd. Dieetwensen graag vooraf doorgeven. Aan boord zijn dranken aanwezig, die aan het einde van de reis met de schipper worden afgerekend. U kunt zelf geen dranken mee aan boord nemen.

U heeft geen zeilervaring nodig om met deze zeilvakantie mee te gaan. De ervaren en gediplomeerde bemanning maakt u graag wegwijs aan boord. Meehelpen bij het zeilen en bij kleine huishoudelijke activiteiten aan boord zijn leuke onderdelen van een actieve vakantie en wordt min of meer van iedereen verwacht.

 • Accommodatie aan boord van Panta Rhei
 • Meerdaagse fotografie cursus
 • Les van twee fotografie vakdocenten
 • Schermpresentaties met beamer
 • Diensten van de bemanning (2 of 3 personen)
 • Havengelden en toeristenbelasting
 • Brandstofkosten
 • Lunch, ontbijt en diner
 • Beddengoed


Bij Holland Sail betaalt u geen reserveringskosten.

Bij uw reisinformatie ontvangt u een plattegrond van de vertrekhaven, zodat u het schip gemakkelijk kunt vinden. Hierop staan ook de parkeermogelijkheden vermeld. Voor informatie over het openbaar vervoer kunt u kijken op 9292.nl of contact opnemen met OV reisinformatie Nederland, telefoonnummer 0900-9292 (€ 0,70/min.).

Annuleringsverzekering
Premie: 5,445% van de reissom (4,5% van de totale reissom + 21% assurantiebelasting over de premie)
Door omstandigheden kan het gebeuren dat u niet aan een geboekte reis of vakantie kunt beginnen. Ook als u al vertrokken bent, kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Deze verzekering geldt voor maximaal negen personen of maximaal vier gezinnen.

Reisverzekering
Premie: € 0,90 per persoon per dag.
Alle deelnemers zijn standaard verzekerd van directe, persoonlijke hulp bij pech, ongeval of ziekte. Daarnaast zijn geneeskundige kosten, ongevallen en aansprakelijkheid meeverzekerd. Ook verlies van bagage, meegenomen materiaal en apparatuur en schade als gevolg van bijzondere sporten, zijn meeverzekerd. Voor deelnemers en thuisblijvers is dat een geruststellende gedachte. In de Algemene Voorwaarden leest u wat er exact onder de dekking valt.

Vaardekking
Premie: 2,42% van de totale reissom (2% van de totale reissom + 21% assurantiebelasting over de premie)
Het risico dat één of meerdere dagen niet gevaren kan worden vanwege te harde wind, is verzekerd bij vaardekking. Dit houdt in dat als er langer dan 50% van de beschikbare tijd niet gevaren wordt als gevolg van harde wind c.q. storm - dat wil zeggen windkracht 7 of meer op de schaal van Beaufort - of als storm verwacht wordt door een meteorologisch instituut, tot maximaal 75% van de reissom wordt uitgekeerd.

Voorwaarden annuleringsverzekering
Voorwaarden reisverzekering
 

Per hut
€ 690.00

2-persoonshut privé

2-persoonshut


Per persoon/bed
€ 345.00

Bed op gedeelde hut (m/v gescheiden)

gedeelde hut

Nu boeken
13 Plaatsen vrij