Corona? Zekerheid.

Schepen

Vorige pagina

Radboud

Groot - Ruim - Luxe

 • De zeer ruime Radboud nodigt u uit voor een luxueuze zeilcruise. De 55 m lange driemastklipper Radboud behoort tot de meest luxe en grootste zeilschepen van de hele Nederlandse vloot. Aan boord zijn er bedden voor in totaal 48 gasten in de 18 comfortabele hutten met elke een eigen badkamer voporzien van douche en toilet. Het schip is te huur voor een vaste prijs voor het gehele schip in de weekenden en weken maar het is ook mogelijk voor een kleinere groep gebruik te maken van het schip gedurende de midweken. Daarbij kunt u zelf uw comfort en luxe niveau bepalen: is uw groep wat kleiner dan kunt u over een deel van de hutten beschikken tegen een lagere prijs. Klik hier voor prijzen 2020 en klik hier voor prijzen 2021

  Tijdens dagtochten kunnen tot 60 gasten dit 'ruimtewonder op zee' ervaren. Twee salons bieden de gasten vele mogelijkheden zich te vermaken.

  Sinds Juni 2018 zijn Chris en Grete Prins de trotse eigenaar van de Radboud. Als jong ondernemersechtpaar met 2 kleine dochters hebben zij al ruime ervaring met hun eerste schip, de Klipper Welvaart die sinds 2010 in hun bezit is. Zeilervaring en professionele omgang met de gasten hebben zij dus al langere tijd in hun vingers. Met de overname van de Radboud verbreden zij hun bedrijf. Op de Radboud kunnen de gasten ondanks de grootte van het schip zowel actief als relaxed zeilen. Zo is het ook mogelijk dat een deel van de gasten meehelpt deze grote zeiler tot haar volle pracht te brengen. Dat biedt de gasten variatie in het gebruik van het schip. Zowel families, vriendengroepen als beroepsmatige groepen kunnen goed uit de voeten op de Radboud.  In de grote, apart gesitueerde keuken aan boord kunt u zelf koken maar u kunt zich ook laten verwennen met een perfecte catering die door de scheepskok verzorgd wordt. De driemastklipper Radboud en de familie Prins heten u van harte welkom aan boord!

 • bouwjaar
  1909
  lengte
  55
  breedte
  7.55
  diepgang
  1.5
  scheepstype
  klipper
  tuigage
  Driemasttuigage
  zeiloppervlak
  525 m2
  motortype
  GM 360 PK
  tankinhoud
  6000 l
  voltage
  24/220 volt
  drinkwater
  10.000 L
  220v Binnen besturing Buiten besturing Boegschroef GPS Marifoon Stromend water Stuurwiel Verwarming Walstroom
 • Koelkast
  400 L
  Vriezer
  60 L
  Gasfornuis
  6-pits
  Oven
  ja
  Koffiezetapparaat
  ja
  Bar
  ja
  Biertap
  ja
  Vaatwasser
  ja
  Mixer
  ja
 • plattegrond
  Plattegrond
Vorige pagina

Zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Sailing2gether biedt verschillende meezeilreizen aan. Ongeacht of je een vakantie met je gezin of vrienden zoekt, alleen of een alleenstaande ouder (met kinderen) bent sluit gezellig aan bij een groepsreis op het water en boek eenvoudig een bed of hut.

Zeil met ons mee!

Nieuws en acties in je inbox?

Veilig online betalen

betalen_nl_2018.jpg
 • Geen zeilervaring nodig
 • Catering & slaapplaats aan boord
 • Geen reserveringskosten
 • Ervaren bemanning
 • Veilig betalen in termijnen*