Corona? Zekerheid.

Schepen

Vorige pagina

La Bohème

Gastvrij - Luxe - Ontspannend

 • Dit schip werd in 1876 gebouwd om snel tegenstrooms de rivier op te kunnen zeilen. Na een grondige verbouwing werd een passende naam aan dit unieke en sfeervolle zeilschip gegeven: La Bohème. Zodra u aan boord stapt, zult u merken dat de eigenaren veel aandacht hebben besteed aan het comfort, de afwerking en de zeileigenschappen van het schip. Juist vanwege de vorm en grootte van de La Bohème zult u zich te allen tijde op uw gemak voelen. Het is daarom ook uitermate geschikt voor jong en oud. De stevenaak 'La Bohème' is een luxe klassieker, die van alle hedendaagse gemakken is voorzien.

  Het schip heeft een prachtig dagverblijf met uitgebreide open keuken, die is voorzien van vaatwasser, grote koelkast, vriezer en tapinstallatie. De zeer compleet ingerichte hutten met warm en koud stromend water bieden benedendeks alle comfort.

  Aan dek bieden de riante zitkuip van teakhout, de zachte zitkussens en warme fleecedekens u alle comfort om ontspannen uw gezellige zeiltocht te genieten.

  In het kader van de "groene gedachte" en het milieuvriendelijk reizen is er ook enige aandacht besteed aan alternatieve energiebronnen. De La Bohème is inmiddels voorzien van zonnepanelen en door het gehele schip is LED-verlichting aangebracht.

  Als de trossen zijn losgegooid begint een unieke ervaring op dit geweldige zeilschip. Leon van der Loo, die meer dan 30 jaar ervaring als schipper en eigenaar heeft, verstaat niet alleen de kunst van het zeilen, maar is tijdens uw zeilvakantie vooral uw vriendelijke gastheer. Met zijn rustige karakter en groot vermogen om te luisteren, creëert hij een sfeer waarin u zich snel thuis zult voelen.

 • bouwjaar
  1876
  lengte
  28,0 m
  breedte
  5.80 m
  diepgang
  1.05 m
  hoogte
  26,0 m
  scheepstype
  Stevenaak
  tuigage
  1mastgaffel
  zeiloppervlak
  310 m2
  motortype
  Daf 615
  tankinhoud
  1200 l
  voltage
  220 V
  drinkwater
  6000 l
  220v Buiten besturing Hekschroef Dieptemeter GPS Marifoon Snelheidsmeter Stromend water Stuurwiel Verwarming Walstroom
 • Koelkast
  325 l
  Vriezer
  125 l
  Gasfornuis
  professioneel horeca 6-pits
  Oven
  professioneel horeca 120 l
  BBQ
  gas/kolen in overleg aanwezig
  Koffiezetapparaat
  ja, horeca
  Bar
  ja
  Biertap
  ja
  Drankenkoeling
  ja
  Vaatwasser
  ja, horeca
  Mixer
  ja
  Voorraadruimte
  ja
 • plattegrond
  Plattegrond
Vorige pagina

Zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Sailing2gether biedt verschillende meezeilreizen aan. Ongeacht of je een vakantie met je gezin of vrienden zoekt, alleen of een alleenstaande ouder (met kinderen) bent sluit gezellig aan bij een groepsreis op het water en boek eenvoudig een bed of hut.

Zeil met ons mee!

Nieuws en acties in je inbox?

Veilig online betalen

betalen_nl_2018.jpg
 • Geen zeilervaring nodig
 • Catering & slaapplaats aan boord
 • Geen reserveringskosten
 • Ervaren bemanning
 • Veilig betalen in termijnen*