Corona? Zekerheid.

Uitwaaien aan boord van een zeilschip

  • Uitwaaien aan boord van een zeilschip
Vorige pagina

Hijs de zeilen tijdens een onvergetelijke zeilvakantie

Vakantie aan boord van een zeilschip is een ware beleving. Onze gasten vertellen ons elke keer weer hoe fijn ze het hebben gehad. Geen wonder dat velen zo graag later opnieuw aan boord komen.

Zeilen is voor bijna iedereen een geschikte activiteit: jong of oud, ervaren of niet. Het gaat om het plezier, de ontspanning en het ultieme vakantiegevoel dat je eigenlijk alleen op het water krijgt. 

Een meezeilreis is vergelijkbaar met een cruise: je boekt een hut of een bed in een gedeelde hut voor een reis op vooraf vastgestelde data. Onderweg deel je het schip met andere reizigers en doe je bijzondere ervaringen op. Sinds 2014 hebben duizenden meezeilreizigers het IJsselmeer en de Waddenzee beleefd aan boord van de traditionele platbodemschepen.

Traditionele schepen

Meezeilreizen vinden plaats aan boord van de schepen van Holland Sail. Deze zijn onderdeel van de Bruine Vloot en vaak al meer dan een eeuw oud. Oorspronkelijk waren het veelal vrachtschepen. Later zijn ze omgebouwd tot passagiersschepen. Om het zeilen op deze prachtige schepen voor iedereen toegankelijk te maken, zijn we op sailing2gether begonnen met het aanbieden van deze meezeilreizen. 

Vaargarantie

Bijzonder aan onze meezeilreizen is de vaargarantie. Er is geen minimale deelname, als je boekt kunt u erop rekenen dat de reis doorgaat. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je zeilvakantie ook echt doorgaat. Eigenlijk is dat ook niet meer dan logisch, toch?


Alles klopte wat van te voren op de site te lezen was, dus verwachting was realistisch. Echt een aanrader!

Anna Overes / 04/08/2016

Vorige pagina

Nieuws en acties in je inbox?

Veilig online betalen

betalen_nl_2018.jpg
  • Geen zeilervaring nodig
  • Catering & slaapplaats aan boord
  • Geen reserveringskosten
  • Ervaren bemanning
  • Veilig betalen in termijnen*