Corona? Zekerheid.

Zeil mee op een traditioneel zeilschip

 • Vakantiebeurs
Vorige pagina

Vakantiebeursactie: 5% korting op een zeilreis

Dank je wel voor je bezoek aan de HISWA-stand op de vakantiebeurs. Sailing2gether is het meezeilprogramma van de Holland Sail-vloot, en wij heten je van harte welkom.

Bij ons kun je een bed of hut boeken aan boord van een zeilschip. Je kunt kiezen uit onze verschillende meezeilreizenprogramma's, die je bij ons op de website kunt vinden. Daarbij geniet je dan van het water, de buitenlucht en het zeilen. Je hebt geen zeilervaring nodig: de ervaren schipper en matroos bieden je een fantastische belevenis.

Korting voor Vakantiebeurs-bezoekers

Wij bieden een korting van 5% op de reissom voor bezoekers van de vakantiebeurs. De korting wordt verrekend in je uitgaven voor drankjes aan boord.

Vul bij je boeking de actiecode in: VAKANTIEBEURS2018

Na het boeken ontvang je per e-mail een drankenbon. Deze print je uit en geef je aan de schipper. Aan boord turf je de genuttigde drankjes op de turflijst. Aan het einde van de reis verrekent de schipper je bon met het af te rekenen bedrag.

Laat je door de kok verwennen

De scheepskok verzorgt alle maaltijden aan boord. Dat kost je niets extra; maaltijden zitten in de prijs inbegrepen. Overdag wordt ook koffie en thee geserveerd. Overige dranken reken je contant aan boord af. Dranken mag je niet zelf meenemen.

Deze actie geldt alleen voor reizen in 2018. De drankenbon kan alleen aan boord gebruikt worden en is niet inwisselbaar voor geld. De bon kan alleen in 2018 gebruikt worden en een eventueel overschot van je drankenbon kan niet worden verrekend. 

Bekijk de meezeilreizen

Om van de bovenstaande actie gebruik te maken, voer je de actiecode in bij het boeken van een zeilreis. Blader hieronder door ons huidige reisaanbod. 

  Vorige pagina

  Zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

  Sailing2gether biedt verschillende meezeilreizen aan. Ongeacht of je een vakantie met je gezin of vrienden zoekt, alleen of een alleenstaande ouder (met kinderen) bent sluit gezellig aan bij een groepsreis op het water en boek eenvoudig een bed of hut.

  Zeil met ons mee!

  Nieuws en acties in je inbox?

  Veilig online betalen

  betalen_nl_2018.jpg
  • Geen zeilervaring nodig
  • Catering & slaapplaats aan boord
  • Geen reserveringskosten
  • Ervaren bemanning
  • Veilig betalen in termijnen*