Corona? Zekerheid.
Vorige pagina

Adults-only zeilreizen

Op vakantie in het laag seizoen of een reis boeken die volwassenen aantrekt? Dan ben je bij sailing2gether aan het juiste adres!

Zeilreizen op het IJsselmeer & Waddenzee

Maak kennis met de bemanning en de andere zeilers en na een korte zeilinstructie vaart u de haven van Enkhuizen of Harlingen uit. Als de zeilen gehesen zijn, heb je volop tijd om een goed boek te lezen, spelletjes te doen of bijvoorbeeld te sturen. Onderweg wordt de lunch geserveerd en meestal wordt aan het einde van de middag in een haven afgemeerd. 's Avonds staat de warme maaltijd klaar. Iedere dag zeil je naar een andere haven en heb je de gelegenheid sfeervolle stadjes te bezoeken, een terrasje te pakken of een wandeling te maken. Sommige reizen worden speciaal georganiseerd voor ouder publiek zoals 40+ en 50+ of publiek zonder kinderen. 

Vorige pagina

Zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Sailing2gether biedt verschillende meezeilreizen aan. Ongeacht of je een vakantie met je gezin of vrienden zoekt, alleen of een alleenstaande ouder (met kinderen) bent sluit gezellig aan bij een groepsreis op het water en boek eenvoudig een bed of hut.

Zeil met ons mee!

Nieuws en acties in je inbox?

Veilig online betalen

betalen_nl_2018.jpg
  • Geen zeilervaring nodig
  • Catering & slaapplaats aan boord
  • Geen reserveringskosten
  • Ervaren bemanning
  • Veilig betalen in termijnen*