Corona? Zekerheid.

Informatie over het Coronavirus

Vorige pagina

Coronavirus

De vooruitzichten zijn gelukkig weer wat positiever en er gloort weer hoop aan de horizon. Wij hopen dan ook dat we voor het volgende vaarseizoen weer vele mooie zeilreizen mogen uitvoeren en kijken uit naar 2021!

We zullen ons best doen op deze pagina je op de hoogte te houden omtrent de ontwikkelingen voor zover deze betrekking hebben op zeilreizen in 2021.

Voor zeilreizen 2021 zijn er wellicht beperkende Covid-maatregelen, dat weten we nu nog niet. Wat we wel weten is wat wij je kunnen aanbieden: zekerheid

Je kunt tot op de dag van afvaart kosteloos je reis annuleren indien je wegens door de overheid gestelde reisbeperkingen m.b.t. corona niet aan de reis kan deelnemen. Je mag dan gratis omboeken naar een andere reis* of je krijgt je betaling terug.

We hopen je weer snel en in goede gezondheid te verwelkomen op één van onze prachtige schepen. De enthousiaste bemanning staat klaar om met jou de zeilen te hijsen.

Heb je nog vragen: bel ons dan gerust op, we staan voor u klaar: 0228 312133 of mail ons info@hollandsail.nl

 

*Als je omboekt verrekenen we de al betaalde gelden met de prijs van de nieuwe reis die je uitzoekt indien de prijs van de nieuwe reis afwijkt van je oude reis.

Vorige pagina

Zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Sailing2gether biedt verschillende meezeilreizen aan. Ongeacht of je een vakantie met je gezin of vrienden zoekt, alleen of een alleenstaande ouder (met kinderen) bent sluit gezellig aan bij een groepsreis op het water en boek eenvoudig een bed of hut.

Zeil met ons mee!

Nieuws en acties in je inbox?

Veilig online betalen

betalen_nl_2018.jpg
  • Geen zeilervaring nodig
  • Catering & slaapplaats aan boord
  • Geen reserveringskosten
  • Ervaren bemanning
  • Veilig betalen in termijnen*