Corona? Zekerheid.

Over ons

Vorige pagina

Over ons

Sailing2gether is een initiatief van Holland Sail. Holland Sail is in 2009 opgericht door meer dan 20 eigenaren van traditionele zeilschepen.

Deze bevlogen zeilliefhebbers vonden dat het anders moest, wilden hun eigen bedrijf hebben en niet voor een boekingskantoor varen. Daarom richtten zij de coöperatie Holland Sail op.

Via Holland Sail is het mogelijk om een heel zeilschip te huren, zodat u met uw een gezelschap een besloten omgeving hebt. Via sailing2gether is het mogelijk om enkel een bed of hut te boeken. Je vaart met een gevarieerd gezelschap over het IJsselmeer en Waddenzee. 

Uw rechten bij Holland Sail:

Als u een meerdaagse zeilreis via Holland Sail boekt is dat een pakketreis. Als klant heeft u rechten en zekerheden waar u van profiteert, die zijn opgenomen in de Europese Richtlijn Pakketreizen. Meer informatie over de Europese Richtlijn Pakketreizen vindt u hier.

Holland Sail en alle bij haar aangesloten coöperatieleden hebben zich van bescherming bij insolventie voorzien. Wanneer diensten door financieel onvermogen van de organisator niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630. Voor meer informatie: VZR Garant | Eenvoudige garantieregeling voor pakketreizen (vzr-garant.nl)

 

Vorige pagina

Zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Sailing2gether biedt verschillende meezeilreizen aan. Ongeacht of je een vakantie met je gezin of vrienden zoekt, alleen of een alleenstaande ouder (met kinderen) bent sluit gezellig aan bij een groepsreis op het water en boek eenvoudig een bed of hut.

Zeil met ons mee!

Nieuws en acties in je inbox?

Veilig online betalen

betalen_nl_2018.jpg
  • Geen zeilervaring nodig
  • Catering & slaapplaats aan boord
  • Geen reserveringskosten
  • Ervaren bemanning
  • Veilig betalen in termijnen*

Passie

Een diepgewortelde passie voor zeilen, dat kenmerkt Holland Sail. Wij koesteren onze traditionele zeilschepen, die vaak al langer dan een eeuw in de vaart zijn. Wij maken van iedere zeiltocht een ware belevenis en delen ons enthousiasme graag met u.

Vakmanschap

We durven met gepaste trots te zeggen dat we met onze jarenlange ervaring ons vak verstaan. Door dit vakmanschap van onze professionele bemanning geniet u van een onbezorgde zeilreis.

Kwaliteit

Holland Sail biedt prachtige kwaliteitsschepen die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Met veel aandacht en zorg houden we de schepen van onze vloot in optimale conditie. Daardoor kunt u vertrouwen op een aangenaam en comfortabel verblijf aan boord.

Gastheerschap

Wij zetten ons iedere dag voor meer dan 100% in om van uw zeilreis een fantastische ervaring te maken. We ontvangen met regelmaat complimenten over de geslaagde wisselwerking tussen gasten en bemanning. Veel gasten kiezen dan ook een volgende keer weer voor Holland Sail.

Samenwerking

Holland Sail is een coöperatie. De scheepseigenaren hebben de coöperatie opgericht met de overtuiging dat hechte samenwerking en samen bewaken van de kwaliteit ten goede komt aan de klant. De kantoormedewerkers zijn in dienst van de coöperatie waardoor er maar één belang is: uw belang. Dat is onze de kracht!