Meezeilreis van 07 t/m 10 mei 2015

Geniet van een lang weekend Zeilen & Yoga aan boord van De Vriendschap, vanuit Harlingen

Klik hier voor de reis Zeilen en Yoga 6 t/m 12 juni.

De reis wordt met maximaal 12 deelnemers uitgevoerd om iedereen zoveel mogelijk de ruimte te geven. Op de eilanden staat een fiets voor je klaar. Je verblijft op een zeer comfortabel zeilschip. Er zijn 4 douches, alle cabines zijn 2-persoons en zijn voorzien van warm - en koud stromend water.

Tijdens deze reis beoefen je Hathayoga & Meditatie aan boord en op unieke plekken in de buitenlucht (op het strand, in de duinen, op een steiger). Bij goed weer wordt een meditatiesessie op het strand of aan de waterkant georganiseerd.

De Hathayoga & Meditatie wordt 2 maal daags verzorgd door docente Elbrecht Claus van BALA (www.balawergea.nl). Het betreft een Mindful yoga-variant: de lessen zijn zacht en invoelend en worden aangepast naar ieders niveau, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen en alle leeftijden. Ook wanneer je bijvoorbeeld last hebt van blessures, fybromyalgie, gewrichtsklachten of overgewicht.

De maaltijden zijn tijdens de Zeilen & Yogareis biologisch en fairtrade en kunnen aangepast worden op je dieet-wensen (vegetarisch, soja-produkten etc). Dit graag bij boeking aangeven.

Meenemen: breng voor de yogalessen je eigen yogamatje, makkelijk zittende kleding en een warm dekentje mee.

*Elbrecht Claus is tevens life-coach. Tijdens de reis is er een optie voor een persoonlijk consult. Meerprijs: 30 euro voor een half uur. Veel zorgverzekeringen vergoeden dit consult gedeeltelijk vanuit de Aanvullende Verzekering.

 

 • Zeilgebied: Waddenzee en/of IJsselmeer
 • Thuishaven: Harlingen
 • In-/ontschepen: donderdag om 10.00 uur, zondag om 17.00 uur
 • Activiteiten: zeilen hijsen, sturen, navigeren, omgeving verkennen en hatha-yoga
 • Doelgroep: volwassenen

Alle meezeilreizen bij Holland Sail worden u aangeboden met afvaargarantie. Dat betekent dat u altijd zeker bent van vertrek.

 • Yogamatje
 • Persoonlijk consult van de life-coach, € 30 per half uur
 • Activiteiten aan land / excursies
 • Reis- en annuleringsverzekering

Verblijf op basis van volpension. De maaltijden zijn tijdens de Zeilen & Yogareis biologisch en fairtrade en kunnen aangepast worden op je dieet-wensen (vegetarisch, soja-produkten etc). Dit graag bij boeking aangeven. Aan boord zijn dranken aanwezig, die aan het einde van de reis met de schipper worden afgerekend. U kunt zelf geen dranken mee aan boord nemen. Op deze reis gaat u genieten van maaltijden die worden bereid door Hanne Bijl. Zie voor meer informatie over haar op www.uit-gekookt.nl

U heeft geen zeilervaring nodig om met deze zeilvakantie mee te gaan. De ervaren en gediplomeerde bemanning maakt u graag wegwijs aan boord. Meehelpen bij het zeilen en bij kleine huishoudelijke activiteiten aan boord zijn leuke onderdelen van een actieve vakantie en wordt min of meer van iedereen verwacht.

 • Accommodatie aan boord van De Vriendschap
 • Diensten van de bemanning (2 of 3 personen)
 • Havengelden en toeristenbelasting
 • Brandstofkosten
 • Lunch, ontbijt en diner
 • Beddengoed
 • Fietshuur op de eilanden
 • Badhanddoeken


Bij Holland Sail betaalt u geen reserveringskosten.

Bij uw reisinformatie ontvangt u een plattegrond van de vertrekhaven, zodat u het schip gemakkelijk kunt vinden. Hierop staan ook de parkeermogelijkheden vermeld. Voor informatie over het openbaar vervoer kunt u kijken op 9292.nl of contact opnemen met OV reisinformatie Nederland, telefoonnummer 0900-9292 (€ 0,70/min.).

Annuleringsverzekering
Premie: 5,445% van de reissom (4,5% van de totale reissom + 21% assurantiebelasting over de premie)
Door omstandigheden kan het gebeuren dat u niet aan een geboekte reis of vakantie kunt beginnen. Ook als u al vertrokken bent, kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Deze verzekering geldt voor maximaal negen personen of maximaal vier gezinnen.

Reisverzekering
Premie: € 0,90 per persoon per dag.
Alle deelnemers zijn standaard verzekerd van directe, persoonlijke hulp bij pech, ongeval of ziekte. Daarnaast zijn geneeskundige kosten, ongevallen en aansprakelijkheid meeverzekerd. Ook verlies van bagage, meegenomen materiaal en apparatuur en schade als gevolg van bijzondere sporten, zijn meeverzekerd. Voor deelnemers en thuisblijvers is dat een geruststellende gedachte. In de Algemene Voorwaarden leest u wat er exact onder de dekking valt.

Vaardekking
Premie: 2,42% van de totale reissom (2% van de totale reissom + 21% assurantiebelasting over de premie)
Het risico dat één of meerdere dagen niet gevaren kan worden vanwege te harde wind, is verzekerd bij vaardekking. Dit houdt in dat als er langer dan 50% van de beschikbare tijd niet gevaren wordt als gevolg van harde wind c.q. storm - dat wil zeggen windkracht 7 of meer op de schaal van Beaufort - of als storm verwacht wordt door een meteorologisch instituut, tot maximaal 75% van de reissom wordt uitgekeerd.


Voorwaarden annuleringsverzekering
Voorwaarden reisverzekering
 

Per persoon/bed
€ 495.00

Bed op 2-persoonshut (m/v gescheiden)

(gezamenlijke huishouding verplicht in 2021)


Per hut
€ 1040.00

2-persoonshut privé

(gezamenlijke huishouding verplicht in 2021)

Nu boeken
12 Plaatsen vrij