Corona? Zekerheid.

Zeil mee op een traditioneel zeilschip

Vorige pagina

Rabobanklid? 5% korting

Hallo, lezer van de Rabobank dichtbij, en welkom. Sailing2gether is het meezeilprogramma van de Holland Sail-vloot: op deze site vind je al onze reizen waar je alleen of met vrienden/familie van harte welkom aan boord bent.

Bij ons kun je een bed of hut boeken aan boord van een zeilschip. Je kunt kiezen uit onze verschillende meezeilreizenprogramma's, die je bij ons op de website kunt vinden. Daarbij geniet je dan van het water, de buitenlucht en het zeilen. Je hebt geen zeilervaring nodig: de ervaren schipper en matroos bieden je een fantastische belevenis.

Hijs de zeilen tijdens een onvergetelijke zeilvakantie

Vakantie aan boord van een zeilschip is een ware beleving. Onze gasten vertellen ons elke keer weer hoe fijn ze het hebben gehad. Geen wonder dat velen zo graag later opnieuw aan boord komen.

Zeilen is voor bijna iedereen een geschikte activiteit: jong of oud, ervaren of niet. Het gaat om het plezier, de ontspanning en het ultieme vakantiegevoel dat je eigenlijk alleen op het water krijgt. 

Een meezeilreis is vergelijkbaar met een cruise: je boekt een hut of een bed in een gedeelde hut voor een reis op vooraf vastgestelde data. Onderweg deel je het schip met andere reizigers en doe je bijzondere ervaringen op. Sinds 2014 hebben duizenden meezeilreizigers het IJsselmeer en de Waddenzee beleefd aan boord van de traditionele platbodemschepen.

Kortingscode

Wij bieden een korting van 5% op de reissom voor leden van de Rabobank. De korting wordt verrekend in je uitgaven voor drankjes aan boord. Vul bij het boeken de kortingscode uit Rabobank Dichtbij in.

Na het boeken ontvang je per e-mail een drankenbon. Deze print je uit en geef je aan de schipper. Aan boord turf je de genuttigde drankjes op de turflijst. Aan het einde van de reis verrekent de schipper je bon met het af te rekenen bedrag.

Laat je door de kok verwennen

De scheepskok verzorgt alle maaltijden aan boord. Dat kost je niets extra; maaltijden zitten in de prijs inbegrepen. Overdag wordt ook koffie en thee geserveerd. Overige dranken reken je contant aan boord af. Dranken mag je niet zelf meenemen.

Deze actie geldt voor alle reizen in 2019. De drankenbon kan alleen aan boord gebruikt worden en is niet inwisselbaar voor geld. De bon kan alleen in 2019 gebruikt worden en een eventueel overschot van je drankenbon kan niet worden verrekend. 

 • Klipperrace_2018_Strijd_3.jpg
 • Silhouet op de boeg van de Novel
 • Webrepublic draaien aan lier.jpg
 • Detail nautisch (4).jpg
 • Panta Rhei WadZonOnder.JPG
 • Panta Rhei (15).jpg
 • Panta Rhei (16).jpg

Vorige pagina

Zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Sailing2gether biedt verschillende meezeilreizen aan. Ongeacht of je een vakantie met je gezin of vrienden zoekt, alleen of een alleenstaande ouder (met kinderen) bent sluit gezellig aan bij een groepsreis op het water en boek eenvoudig een bed of hut.

Zeil met ons mee!

Nieuws en acties in je inbox?

Veilig online betalen

betalen_nl_2018.jpg
 • Geen zeilervaring nodig
 • Catering & slaapplaats aan boord
 • Geen reserveringskosten
 • Ervaren bemanning
 • Veilig betalen in termijnen*