Corona? Zekerheid.

Schepen

Vorige pagina

Amore Vici

Enerverend - Ontspannen - Gastvrij

 • De Amore Vici, gebouwd anno 1897, heeft door haar grote breedte en holte veel binnenruimte en gedraagt zich mede hierdoor erg rustig bij veel wind.

  De elektrische zwaard-, anker- en zeillieren geven een extra comfort evenals de standaard dekbedden en zeilpakken voor iedere opvarende.
  De grote beschutte zitkuip met zitkussens en fleecedekens biedt plaats aan alle opvarenden. Voor een heerlijk diner in de buitenlucht kunnen de eettafels in de kuip worden neergezet. De lampjes in de giek verlichten deze plek op sfeervolle wijze. In de deksalon heeft u door de authentieke raampjes direct contact met de buitenomgeving. In de winter van 2012-2013 heeft het schip een grote refit gehad.

  Weg van alle hectiek en stress geven de Amore Vici met Erik en Jelly u het gevoel er even helemaal uit te zijn. De vele vaste gasten roemen de ontspannen sfeer aan boord van de Amore Vici. U kunt actief of passief meezeilen, sturen, navigeren en indien mogelijk zelf het schip aanleggen.

  Vermaard zijn onze barbecue-avonden in de kuip bij zonsondergang. Met een avondtocht, een rondleidingen door één van de IJsselmeerstadjes of droogvallen op het Wad maken wij uw zeilvakantie compleet.

  Op www.amorevici.hollandsail.nl vindt u meer informatie over schip en bemanning. Op www.zoover.nl/amore-vici/cruiseschip vindt u onafhankelijke beoordelingen van de gasten die bij ons gezeild hebben.

 • bouwjaar
  1897
  lengte
  24,0 m
  breedte
  6,0 m
  diepgang
  1,10 m
  hoogte
  25,0 m
  scheepstype
  Klipper
  tuigage
  Wishbonetuigage
  zeiloppervlak
  300 m2
  motortype
  DAF 615 M
  tankinhoud
  2000 l
  voltage
  220 V
  drinkwater
  6500 l
  220v Binnen besturing Buiten besturing Dieptemeter GPS Marifoon Snelheidsmeter Stromend water Stuurwiel Verwarming Walstroom WiFi
 • Koelkast
  175 l
  Vriezer
  40 l
  Gasfornuis
  professioneel horeca 4 pits
  Oven
  professioneel horeca 110 l
  BBQ
  gas
  Koffiezetapparaat
  professioneel horeca, incl. Filter
  Drankenkoeling
  150 l
  Vaatwasser
  ja, incl. Tabs
  Mixer
  ja
  Voorraadruimte
  ja
 • plattegrond
  Plattegrond
Vorige pagina

Zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee

Sailing2gether biedt verschillende meezeilreizen aan. Ongeacht of je een vakantie met je gezin of vrienden zoekt, alleen of een alleenstaande ouder (met kinderen) bent sluit gezellig aan bij een groepsreis op het water en boek eenvoudig een bed of hut.

Zeil met ons mee!

Nieuws en acties in je inbox?

Veilig online betalen

betalen_nl_2018.jpg
 • Geen zeilervaring nodig
 • Catering & slaapplaats aan boord
 • Geen reserveringskosten
 • Ervaren bemanning
 • Veilig betalen in termijnen*