Verzekeringen

Vorige pagina

Verzekeringen


 • Premie: 5,445% van de reissom (4,5% van de totale reissom + 21% assurantiebelasting over de premie)

  Door omstandigheden kan het gebeuren dat je niet aan een geboekte reis of vakantie kunt beginnen. Ook als je al vertrokken bent, kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Deze verzekering geldt voor maximaal negen personen of maximaal vier gezinnen.

 • Premie: vanaf € 0,90 per persoon per dag.

  Alle deelnemers zijn standaard verzekerd van directe, persoonlijke hulp bij pech, ongeval of ziekte. Daarnaast zijn geneeskundige kosten, ongevallen en aansprakelijkheid meeverzekerd. Ook verlies van bagage, meegenomen materiaal en apparatuur en schade als gevolg van bijzondere sporten, zijn meeverzekerd. Voor deelnemers en thuisblijvers is dat een geruststellende gedachte.

  1. Basis € 0,90 per persoon per dag
  2. Comfort € 1,53 per persoon per dag
  3. Optimal € 2,22 per persoon per dag

  In de Voorwaarden Reisverzekering vindt je de exacte dekking voor diverse clausules.

 • Premie: 2,42% van de totale reissom (2% van de totale reissom + 21% assurantiebelasting over de premie)

  Het risico dat één of meerdere dagen niet gevaren kan worden vanwege te harde wind, is verzekerd bij vaardekking. Dit houdt in dat als er langer dan 50% van de beschikbare tijd niet gevaren wordt als gevolg van harde wind c.q. storm - dat wil zeggen windkracht 7 of meer op de schaal van Beaufort - of als storm verwacht wordt door een meteorologisch instituut, tot maximaal 75% van de reissom wordt uitgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

De annuleringsvoorwaarden zijn conform de algemene reis- en boekingsvoorwaarden Holland Sail. Voordat je je online boeking kunt afronden dien je aan te geven dat je hiermee akkoord bent. Je kunt verdere details en voorwaarden terugvinden onder de tabjes bovenaan deze pagina. 

Wat betekent vaargarantie?

Bij onze zeilreizen met afvaartgarantie bent je zeker van vertrek (niet op voorwaarde van een minimaal aantal deelnemers).

Vorige pagina

Zeilen op het IJsselmeer & Waddenzee

Sailing2gether biedt verschillende meezeilreizen aan. Ongeacht of je een vakantie met je gezin of vrienden zoekt, alleen of een alleenstaande ouder (met kinderen) bent sluit gezellig aan bij een groepsreis op het water en boek eenvoudig een bed of hut.

Zeil met ons mee!

Nieuws en acties in je inbox?

Veilig online betalen

betalen_nl_2018.jpg
 • Vaargarantie
 • Geen zeilervaring nodig
 • Geen reserveringskosten
 • Volpension & bemanning
 • Veilig betalen in termijnen*